Jutawan Dropship

Salam hormat pelanggan sekalian,

Terima kasih kerana telah mendapatkan panduan Jutawan Dropship ini…Untuk makluman anda, panduan ini 100% dalam bentuk video…Oleh sebab itu pastikan anda sediakan pen dan kertas sebelum menonton untuk membolehkan anda mencatat info-info penting yang diterangkan.

Diharap anda dapat menonton keseluruhan video tanpa skip supaya anda tidak tertinggal sebarang info-info yang penting yang mungkin akan menjejaskan pemahaman anda tentang strategi yang digunakan oleh mereka yang telah berjaya ini…Pengorbanan anda selama lebih kurang 2 jam insyaAllah mungkin boleh mengubah hidup anda untuk 20 tahun akan datang…¬†ūüėČ

Selamat menonton.

PERHATIAN : Video-video yang terdapat dalam panduan ini mungkin memerlukan sedikit mase untuk load bergantung kepada speed internet anda…Jadi pastikan anda tunggu sebentar setelah klik button “Play”

1) Pendahuluan

2) Pengenalan Dropship

3) Strategi Pilih Produk

4) Strategi Pemasaran

5) Strategi Pengembangan Bisnes

6) Perkara-Perkara Penting Lain

Update : 20/2/2018 (Jutawan Dropship Plus)

Ini merupakan versi update terkini panduan Jutawan Dropship…Untuk memudahkan anda tonton video tutorial, anda digalakkan untuk download kesemua video ke smartphone anda‚ĶPastikan anda buka halaman download (member area) menggunakan browser terlebih dahulu‚ĶBukan buka dari Messenger‚ĶKemudian, sila klik pada button ‚Äúdownload‚ÄĚ, dan seterusnya klik pada ‚Äúarrow‚ÄĚ seperti dalam rajah di bawah‚ĶJika tiada arrow, klik pada button ‚Äúplay‚ÄĚ, kemudian klik + hold pada paparan video hingga keluar popup ‚Äúdownload video‚Ä̂ĶUntuk pengguna laptop pula, sila lihat tutorial ini untuk download‚ĶAnda boleh tonton video tutorial pada paparan yang lebih besar serta jelas menggunakan laptop.

 

Info Tambahan

Sekiranya anda ZERO dalam FB Ads, saya amat-amat menggalakkan anda belajar sebab FB Ads sangat-sangat penting dalam proses mendapatkan prospek…Anda boleh hadiri mana-mana seminar, bengkel atau personal coaching dengan mana-mana sifu FB Ads…Tapi kalau anda nak mudah, beli panduan saje pun dah ok…

Dekat bawah ni ada 2 panduan tentang FB Ads yang boleh anda beli (bukan milik team SenseiPlus)…InsyaAllah berbaloi-baloi.

Bantuan

Anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan dengan panduan ini? Sila PM seller sekarang untuk bantuan. Semua urusan support berkenaan dengan produk ini hanya dikendalikan oleh pihak seller sahaja.

Program Affiliate

Untuk makluman anda panduan ini telahpun disenaraikan di plaform JV Warrior. Jadi jika anda rasa panduan ini bagus dan dapat bantu ramai orang, anda bolehlah join program affiliate JV Warrior. Setiap kali ada prospek beli panduan ini melalui link affiliate anda, anda akan dapat komisen 70%. Menarik kan… ?

[et_pb_divi_atm bullet_image=”https://exportmudah.com/wp-content/uploads/2016/12/icon-3.png” bullet_width=”20″ bullet_height=”20″ _builder_version=”3.0.106″ text_font_size_tablet=”51″ text_letter_spacing=”1px” text_line_height_tablet=”2″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1″ background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

  • Langkah 1 – Join program affiliate (join)
  • Langkah 2 – Dapatkan link affiliate (tutorial)
  • Langkah 3 – Promote link affiliate anda di Facebook, Insta, WhatsApp, etc
  • Langkah 4 – Check statistik klik dan sale dari masa ke semasa (tutorial)
  • Langkah 5 – Jika ada sale, anda akan dibayar komisen! (waktu pembayaran komisen)

[/et_pb_divi_atm]

PENTING – Pastikan anda TERUS ISI MAKLUMAT AKAUN BANK sebaik sahaja selesai mendaftar program affiliate…Kegagalan anda isi maklumat tersebut akan menyebabkan komisen tidak direkod dalam sistem dan tidak dibayar.