20) Cara Nak Share Post Viral

TEKNIK SHARE POST VIRAL

Untuk share Post Viral ke dalam Group Facebook perlu ada teknik yang betul. Rule yang ditetapkan Facebook, 1 FACEBOOK ACC HANYA BOLEH SHARE 10 GROUP SEHARI. Ada beberapa cara yang boleh diguna pakai untuk share post viral.

Post Viral boleh di share gunakan Telefon. Kerja yang sangat mudah hanya ambil masa dalam 10 monit – 30 minit sahaja sehari. Selebihnya akan diuruskan automation.

Ejen Viral akan tunjukkan cara untuk share post ke group gunakan Telefon.

Cara Share Post Viral Gunakan Telefon

Boleh gunakan 1 telefon untuk log in ke acc yang lain. Share gunakan telefon lebih mudah dan flexible. Refer video di atasĀ 

Teknik Up Post Viral

Untuk Up Post Viral agar sentiasa ada di Top Post Group, boleh tinggalkan komen dan Like untuk upkan post. Boleh tinggalkan komen “Nak” “PM” dan sebagainya untuk naikkan Post Viral ke Top Post Group. Post yang mempunya banyak Komen akan berada di Top Post. Post Viral di Top Post menjadikan tempoh viral lama dalam masa 1-3 hari dan jumlah reach akan naik meningkat.

Untuk reply komen yang ditinggalkan Prospek di ruang komen post viral dalam Group Facebook, ” Tuan/Puan boleh komen di Post asal untuk dapatkan Info dan Detail ya”. Komen prospek yang direply turut memanjangkan dan menaikkan reach sepanjang post viral.

Untuk reply komen, Boleh reply 10 komen dan jarakkan masa 30 minit – 1 jam untuk reply 10 komen seterusnya. Untuk komen di Facebook Page tidak perlu direply kerana telah disetkan Automation untuk Reply tarik ke dalam Kolam Funnel.

Untuk share post viral disarankan gunakan multiple acc dari pasangan, anak, adik beradik, staff atau team untuk sharekan pos viral ke dalam group. 5 orang tukang share boleh share ke 10 group, total 50 group post dishare dalam masa sehari untuk proces tarik leads.

Ada Pertanyaan?

Sekiranya anda kurang faham atau ada pertanyaan yang berkaitan, mohon hubungi kami beserta soalan yang lengkap untuk memudahkan kami memahami soalan dan seterusnya memberikan jawapan yang terbaik