19) Group Iklan Untuk Marketing

Senarai Group

Ni antara Senarai Group Pilihan yang boleh digunakan untuk Share Post Viral. Group yang mempunyai ahli Group yang Ramai berpotensi tinggi untuk dapatkan lebih Ramai Leads. Boleh join group yang disenaraikan dan dapatkan kebenaran terlebih dahulu untuk sharekan post iklan. 

Senarai di bawah adalah antara group besar yang digunakan. Untuk group Percuma, terdiri dari Group Iklan, Group Komuniti dan Group Bisnes. 

List Group Iklan Percuma Tanpa Kos

 

Group Iklan Id Berbayar boleh join untuk dapatkan detail cara belian dari Admin Group. Ada beberapa pakej yang ditawarkan untuk dipilih sebelum buat belian. Ada yang dijual untuk sebulan , setahun atau lifetime Id iklan.

Dibawah ni adalah senarai group Berbayar.

List Group Iklan Id Berbayar

Ada banyak lagi group facebook yang boleh digunapakai untuk Share Post viral. Boleh search dan tambah lagi senarai group untuk rotation share post Iklan. Minimum 100 Group untuk kegunaan selama 1 minggu. FAcebook menetapkan 1 acc Facebook hanya DIBENARKAN SHARE SEBANYAK 10 GROUP SAHAJA SEHARI. Sekiranya terlebih facebook akan mengambil tindakan Block acc facebook dari Share ke Group .

Untuk share kepada lebih banyak group dalam masa sehari, Boleh gunakan beberapa acc lain seperti acc facebook pasangan, anak, adik beradik, staff atau team untuk share post viral. Jika 5 orang share 10 post kedalam group facebook, maka total 50 share post boleh disharekan untuk tarik leads. Lagi banyak post di share lagi tinggi potensi iklan nak viral dan lebih banyak akan dapat leads.

Ada Pertanyaan?

Sekiranya anda kurang faham atau ada pertanyaan yang berkaitan, mohon hubungi kami beserta soalan yang lengkap untuk memudahkan kami memahami soalan dan seterusnya memberikan jawapan yang terbaik